Information

Min kerneopgave er at skabe forudsætningerne for, at du og din organisation kan løse kerneopgaven, bedst muligt. Løser vi kerneopgaven? Mit faglige felt og fokus er hvordan man gennem strategisk og praktisk ledelse kan forandre, forankre og fokusere kerneopgaven. Ét er at kende kerneopgaven – noget andet er at løse den, strategisk og praktisk.

10 års ledelseserfaring fra den offentlige sektor og indtil videre 8 år som direktør i konsulentfirma danner et effektfuldt afsæt for udfordre og optimere ro, regler og regneark – og skabe forudsætninger for innovation i hverdagen.

Hvordan kan vi fokusere, forankre og forandre kerneopgaven?

Hvordan skaber vi fælles fokus og forudsætning for en udvikling der er både menings- og effektfuld?

Kerneopgaven kender vi vel? Eller gør vi? Der er stor gevinst ved at skærpe den fælles forståelse af kerneopgaven i organisationen. En fælles og forståelig kerneopgave er forudsætning for at kunne konkretisere udfordringer, vilkår og en innovativ opgaveløsning. Kerneopgaven er foranderlig og afgørende for, hvordan vi forstår helt centrale begreber som kompetencer, kvalitet, professionalisme og forskelskraft.

I Dogmekompagniet løser jeg alsidige opgaver i dette emnefelt. Det kan være foredrag, workshops, udviklingsprocesser med henblik på at skabe inspiration, motivation, refleksion – og konkret forandring og forankring i jeres organisation. Det handler om kerneopgaven – men også om hvordan vi styrker det fælles VI og det psykiske arbejdsmiljø på arbejdspladsen. Med afsæt i bøgerne “Løs din Kerneopgave”, ”Kend din Kerneopgave” og ”Hvad leder du efter” tilbyder jeg foredrag, workshops, temadage, strategisk rådgivning og praktisk procesfacilitering.

Det handler ikke om at tænke ud af boksen, men om at få skabt en fælles indsigt i, hvad der er i boksen.