Bøger & Publikationer

Løs din kerneopgave

Løser I kerneopgaven på din arbejdsplads? Bogen giver et effektfuldt bud på, hvordan der kan arbejds med kerneopgaven, så den løses bedst muligt i praksis.

Køb bogen her

Kend din kerneopgave

Bestselleren der har skabt fokus på kerneopgaven på mange arbejdspladser. Frem for at tænke ud af boksen, kaster bogen et blik ind i boksen og stiller skarpt på, hvad vi sammen skal lykkes med. Med fokus på kerneopgaven skabes forudsætninger for innovation og motivation på arbejdspladsen.

Køb bogen her

Hvad leder du efter?

Hvad leder du efter? henvender sig til dig, der står i spidsen for en institution: en vuggestue, et medicinsk sygehusafsnit, et miljøkontor, en kirkegård eller andre steder, hvor du har tæt kontakt med borgerne.

Køb bogen her

Succes skal fejres

Hvornår har du sidst fejret en succes? Du har den succes du fortjener. Det handler om, hvordan du ser hverdagen omkring dig – og hvad du giver fokus og fylde.
Succes handler om valg og vilje, ikke om vilkår. Fælles succes skaber og skærper fællesskabet. Når du er god, er vi bedst.

Køb bogen her

Kerneopgaven i krise

Bogen giver en unik indsigt i kerneopgavens tilstand og stilstand. Den kan læses som en gyser, men er også en guide til, hvordan du gør kerneopgaven konkret og sparer på kræfterne.
På mange arbejdspladser har man travlt, men det er sjældent kerneopgaven der stresser. Vi har styr på kerneopgaven, men styrer ikke efter kerneopgaven. Vi styrter rundt, mens et er ofte uden fælles retning. Vi har travlt med at spilde tiden.
Med bogen kan du sikre dig, at kerneopgaven reelt er kerneopgaven i hverdagens praksis.

Køb bogen her